Iedereen voor wie een account door een zorgprofessional is aangemaakt op Evie, kan vanzelfsprekend gebruikmaken van de (e-health)trainingen van Evie.

Inwoners van aangesloten gemeenten

Zie je geen zorgprofessional of heeft de zorgprofessional jou (nog) geen toegang gegeven voor Evie? Indien je woonachtig bent in de gemeente Beesel, Horst aan de Maas, Peel en Maas, Venlo of Venray, kun je je hier gratis aanmelden voor de online zelfhulptrainingen. Voor inwoners uit andere gemeenten is Evie helaas nog niet beschikbaar. We werken er hard aan om Evie ook bij jou in de buurt beschikbaar te maken. Stuur ons een berichtje om je op de hoogte te houden van wanneer we in jouw regio gaan starten.

Evie kan jou helpen

Ben je dus inwoner van één van de aangesloten gemeenten? Dan is Evie er voor jou, je ouders, je buren, je vrienden, et cetera. Bij lichte (mentale/psychische) klachten kan Evie je helpen. Je kunt hierbij denken aan slaapproblemen, het niet lekker in je vel zitten, de wens om beter te leren ontspannen of gezonder te gaan leven. Evie biedt hiervoor zelfhulptrainingen, waarin je met een bepaald onderwerp zelf aan de slag kunt gaan.

Lees hier de ervaringen van anderen die aan de slag zijn gegaan met de zelfhulptrainingen van Evie.