FAQ voor gemeenten

Wie is Evie?

Evie is het regionale e-healthplatform. Ontstaan vanuit de ambitie om digitale instrumenten gezamenlijk als regio in te zetten. Dit met als doel om de optimale route van de cliënt te realiseren, wachttijden te verminderen of overbruggen en een betere samenwerking tussen zorgverleners te bevorderen. Door uiteindelijk alle (GGZ-)professionals op één online plek samen te brengen, kan sneller de juiste hulp op de juiste plek geboden worden en aan begeleid herstel gewerkt worden.

Wat is e-health?

E-health is de verzamelnaam voor allerlei digitale hulpmiddelen in de zorg. Met Evie ligt de focus vooral op mentale gezondheid en goede samenwerking tussen zorgprofessionals, ook rondom de digitale instrumenten voor de cliënt. Bij Evie zijn dit bijvoorbeeld modules voor gedragsverandering, psycho-educatie en dagboeken.

Bij welke gemeenten is Evie al actief?

Evie is al actief in de gemeente Venray en diverse gemeenten in de regio Hart van Brabant. Wil je jouw gemeente ook aan dit rijtje toevoegen? Neem dan contact op met Judith van Haare via 040-2982842 of  j.vanhaare@praktijksteun.nl.