Het coronavirus en alle maatregelen die hiervoor zijn ingevoerd kunnen invloed hebben op jouw  mentale gezondheid. Je eigen mentale gezondheid bewaken en psychische kwetsbaarheid ondersteunen is hierbij van groot belang. Bekijk welke online zelfhulptrainingen van Evie jou kunnen helpen in deze tijden.

Dankbaarheid tijdens de coronacrisis

Het is makkelijk om je in coronatijd te focussen op wat er misgaat. Het kan je helpen om je juist te richten op de dingen waar je dankbaar voor bent. Deze training helpt daarbij.

Mentaal sterk tijdens de coronacrisis

Soms is het moeilijk om je mentaal sterk te houden, zeker ten tijde van deze coronacrisis. Deze training is ontwikkeld voor mensen die nu wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Blijf fit, blijf thuis

Fit blijven kan normaliter voor velen al een uitdaging zijn, maar iemand de hele dag thuis moet zitten, wordt die uitdaging alleen nog maar groter. Deze module laat manieren zien om gezond te blijven eten en bewegen tijdens de coronacrisis.

Thuiswerken tijdens de coronacrisis

Door de coronacrisis moeten veel mensen thuiswerken. Hoe richt je je werkplek het beste in? Hoe kun je je het beste concentreren? En hoe schakel je na een werkdag over van werkmodus naar thuismodus?

In de module Thuiswerken tijdens de coronacrisis worden verschillende tips gegeven om beter en gezonder thuis te kunnen werken.

Eenzaamheid tijdens de coronacrisis

Veel mensen voelen zich eenzaam tijdens de coronacrisis. Deze module biedt ondersteuning bij eenzaamheid. Hoe? Onder andere door informatie te geven over eenzaamheid. Waar komt het vandaan? Wat zijn kenmerken van eenzaamheid? En ook: in welke situaties kun je je eenzaam voelen? De eigen eenzaamheid wordt onderzocht, zodat hij daarna effectief verminderd kan worden.

Jeugd: wat betekent het coronavirus voor jou?

Het zijn vreemde tijden. Zeker voor voor jou als jongere verandert er veel; je zit meer thuis dan voorheen en de sociale contacten zijn beperkt. Hoe ga je daarmee om? Deze module kan je ondersteuning bieden.